Свински късчета с чушки
Продукти
- 400 г свинско месо , полусварено
- 5 червени чушки
- 30 мл. соев сос
- масло за пържене
- сол на вкус
Начин на приготвяне
- Нарязваме месото и го смесваме със соевия сос. Оставяме да престой 4-6 часа.
- Почистваме и нарязваме чушките.
- Отцеждаме месото от соевия сос и го поставяме в нагорещен с масло тиган.
- Добавяме чушките и сол на вкус, разбъркваме.
- Добавяме вода до средата на тигана и задушаваме до пълното омекване на месото и чушките.
- Ястието сервираме горещо.
Салата от печени пресни картофи със зелен и червен лук
Изпичаме картофите в тава заедно с малсото и малко ...
Свинско с къри
Обелваме и нарязваме лука на дребно. Оставяме го да се задуши в зехтина. Нарязваме свинското месо и ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook