Шоколадови трюфели с кокосови стърготини
Продукти
- 220 г натурален шоколад
- 120 мл. сметана
- 2 с.л. ром
- 2 с.л. масло
- 20 г кокосови стърготини
Начин на приготвяне
- Начупваме шоколада на малки парченца в средно голяма купа.
- Слагаме сметаната и маслото в малък съд и го поставяме на котлона да заври.
- Изсипваме сместа върху шоколада и оставяме да се разтопи.
- Добавяме рома и разбъркваме добре докато се получи гладка смес.
- Оставяме сместа да се втвърди за около 4 часа или докато е достатъчно твърда да се овалват трюфелите.
- С лъжица загребваме от сместа и с ръце образуваме средно голямо топче и го овалваме в кокосовите стърготини. И така докато свърши сместа.
* Трюфелите може да съхраняваме до две седмици в хладилник.
Пай с ягоди
Нарязваме маслото на парченца и го поставяме в хладилника за 15 минути. След това смесваме маслото и ...
Шоколадови мъфини с кола
В купа смесваме сухите продукти.Разбиваме яйцата, добавяме маслото и накрая колата.Към сухите продукт...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook