Печено свинско месо с лук
Продукти
- 600 г свинско месо филе
- 12 с.л. соев сос
- 15 г черен пипер
- 8 г сол
- 20 г чубрица
- 10 г риган
- 200 мл. бира
- 150 г лук
Начин на приготвяне
- Нарязваме месото на средно големи парчета и го натриваме добре с подправките и соевия сос. Оставяме го да престой така около 12 часа в хладилник.
- Почистваме и нарязваме лука. Овкусяваме го със сол и черен пипер на вкус.
- Изваждаме месото от хладилника и го поставяме в тавичка.
- Добавяме лука и бирата.
- Печем в предварително загрята на 220 градуса фурна, около 1 час.
- Изваждаме и сервираме.
Съвет: Месото, както и лука може да изпечем на барбекю.
Сандвичи с пушена сьомга
Нарязваме франзелата на филийки и ги намазваме с маслото. Върху всяка филийка поставяме от рибата и п...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook