Close search

Печено свинско бон филе

3.5
от общо 139 гласа
Време: 120 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Печено свинско бон филе photo-credit Ароматно бон филе на фурна

Продукти

100 г съдържат:

  • 220 калории
  • 9 г мазнини
  • 27 г протеини
  • 2 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Измиваме хубаво месото, подсушаваме го леко и го натъркваме хубаво със сол и черен пипер. Шпиковаме месото, в тавичката, в която ще го печем, с нарязаните скилидки чесън, равномерно по цялата повърхност, заливаме го с ракията и го оставяме в хладилник за около1 час, да се овкуси.
  2. След това в купичка смесваме соевия сос, горчицата и всички подправки, и намазваме месото обилно. Покриваме го внимателно с фолио за печене. Слагаме месото в умерено загрята фурна, на 220 градуса, да се пече около 40 минути. След това внимателно отстраняваме фолиото, намаляваме на 180 градуса фурната, и доизпичаме до готовност (около 30 минути).
  3. Поднасяме свинското филе нарязано на филийки и по желание, с гарнитура от варен ориз.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност