Печено пиле с масло и риган
Продукти
Начин на приготвяне
- Измиваме и подсушаваме пилето. Натриваме го отвътре и отвън със сока от половин лимон, половината от ригана, сол и черен пипер. Намазваме го добре с маслото.
- Нарязваме другата половина от лимона на кубчета и го слагаме в кухината на пилето, заедно с останалата половина от ригана.
- Слагаме пилето в тавичка и го печем на 220 градуса, около 10 минути. След това намаляваме фурната на 180 градуса и печем още около 40-50 минути.
Пица с гъби и зелен лук
От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни. Намазваме блата добре с домат...
Салата от авокадо
Измиваме, подсушаваме и обелваме внимателно авокадото. Нарязваме внимателно авокадото и го поставяме ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook