Печени яйца по провансалски
Продукти
Начин на приготвяне
- Нарязваме доматите на ситно. С половината масло намазваме топлоустойчиви купички или гювечета. Загряваме останалото и лагаме лука в него да се зачерви на умерен огън.
- Добавяме доматите и ригана. Посоляваме на вкус и оставяме да поврат около 10 минути, като разбъркваме от време на време.
- Смесваме доматения сос със сметаната и го разпределяме в купичките. Върху него чукваме по 2 кокоши или по 3 пъдпъдъчи яйца и поръсваме с магданоза и босилека, разбъркани с грюера. Запичаме за 15 минути във фурна, загрята на 180 градуса.
Бананов мус с извара
Пасираме бананите на гъсто пюре. Разтваряме желатина за 20 минути в малко вода. След това го разбивам...
Ориз с праз лук
Почистваме и нарязваме праза, кромида и чесъна. Почистваме и рендосваме морковите.В тиган загряваме о...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook