Печени пресни картофи с масло и магданоз
Продукти
- черен пипер на вкус
- сол на вкус
- 80 г масло
- 1 връзка магданоз
- 500 г пресни картофи
Начин на приготвяне
- Измиваме много добре картофите и ги нарязваме.
- Поставяме ги в тавичка и добавяме сол на вкус. Разбъркваме внимателно.
- Добавяме около 1 ч.ч. вода и поставяме в предварително загрята на 200 градуса фурна. Печем до готовност (около 40-45 минути).
- През това време почистваме и нарязваме на ситно магданоза.
- След като извадим картофите от фурната им добавяме магданоза и черен пипер на вкус.
- Разбъркваме внимателно и сервираме.
Тирамису с ром
Разбиваме белтъците на сняг, с една щипка сол. В друг съд разбиваме жълтъците със захарта, след това ...
Пица със спанак и яйце
От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни. Запържваме ситно нарязания лу...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook