Печени пресни картофи по селски
Продукти
- 500 г пресни картофи
- 1 ч.л. червен пипер
- 1 ч.л. чубрица
- 1 ч.л. черен пипер
- 1 ч.л. риган
- 2 с.л. царевично брашно
- олио
Начин на приготвяне
- Измиваме и сваряваме картофите в посолена вода без да ги белим.
- Като изстинат ги слагаме в кутия с капак, заедно с подправките и цаервчното брашно. Разклащаме кутията добре, за да могат подправките да полепнат по картофите.
- След това поставяме в тавичка, добавяме олито и разбъркваме внимателно. Добавяме около 1 ч.ч. вода и поставяме във фурната - предварително загрята на 200 градуса, и печем около 35-40 минути.
- Поднасяме топли.
Филия с шоколад и банан
Намазваме филията с шоколада. Обелваме и нарязваме банана на филийки. Поставяме нарязаните парчета ба...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook