Печени пилешки бутчета със зехтин и соев сос
Продукти
- 10 мл соев сос
- 20 мл зехтин
- 2 г черен пипер
- 2 г риган
- 1 ч. л. сол
- 3 скилидки чесън - обелени и смачкани
- 6 пилешки бутчета
- 330 мл бира
Начин на приготвяне
- Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, черния пипер, ригана и чесъна в бутчетата.
- Върху него поставяме бутчетата, добавяме соевия сос, зехтина и бирата.
- Завиваме ги леко с фолиото и ги печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 50 минути.
- Сервираме веднага с гарнитура по желание.
Печено пилешко месо с бира и чесън
Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, ч...
Телешки хапки с мед
Нарязваме телешкото месо на парчета. Овалваме го добре в меда, дафиновите листа, соевия сос, черен пи...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook