Печени макарони със сирене и кашкавал
Продукти
- 250 г макарони
- 20 г масло
- 100 мл прясно мляко
- 400 мл течна сметана
- 100 г сирене
- 120 г кашкавал
- 5 яйца
Начин на приготвяне
- Сваряваме макароните във вряща, посолена вода, с половин чаена лъжичка олио, за да не залепват.
- Отцеждаме ги и ги оставяме настрани.
- Разбиваме с миксер сметаната, млякото и яйцата. Добавяме натрошеното сирене и рендосания кашкавал. Разбъркваме леко.
- Добавяме макароните и разбъркваме. Изсипваме в тавичка и добавяме накъсваното на парченца масло.
- Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, до златисто.
Рецепта на Петър Димков за лечение на киста на яйчниците
Поставяме водата в подходящ съд, добавяме билките, ...
2 Коментара
Здравейте,
Яйцата се добавят заедно със сметаната и млякото.
a qicata koga se dobavqt?