Пържени яйца с наденица, домати и мащерка
Продукти
- червен пипер на вкус
- 20 мл прясно мляко
- 1 домат
- 20 г мащерка
- 120 г наденица
- 5 яйца
- сол на вкус
- див лук за гарниране
Начин на приготвяне
- Загряваме малко зехтин в тиган.
- Нарязваме наденицата и я поставяме в тигана със загрятия зехтин. Добавяме яйцата разбъркани предварително с млякото. Разбъркваме внимателно и добавяме мащерката и сол на вкус.
- Отново разбъркваме внимателно. Пържим до златисто.
- След това поставяме в подходяща чиния и добавяме нарязаните домат и див лук.
- Поръсваме с червен пипер на вкус и сервираме.
Смути от зелени ябълки
Измиваме и обелваме ябълките. Четири от тях изцеждаме на сок, а останалата една - пасираме. Изсипваме...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook