Панирани топени сиренца
Продукти
- 350 г топено сирене
- 1 яйце
- 20 г брашно
- 50 г галета
- олио за пържене
Начин на приготвяне
- Поставяме сиренето във фризер за около 30 минути.
- В тиган силно нагорещяваме олиото.
- Всяко сиренце топим в разбитото яйце, брашно и галета, и пържим в сгорещеното олио.
- Сервираме със свежа салата по избор.
Коктейл "Havana"
В шейкър слагаме леда и добавяме останалите съставки."Шейкваме" и изсипваме в подходяща чаша.Гарнирам...
Супа "Грийнпийс"
Разтваряме бульона в тенджерка с гореща вода. Водата трябва да е топла, за да може кубчето да се разт...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook