Панирани лучени кръгчета с брашно и галета
Продукти
Начин на приготвяне
- Изсипваме брашното, галетата и солта в купа.
- Оформяме кладенче в средата и изсипваме бирата. Добавяме яйцата едно по едно.
- Разбъркваме леко, до образуване на гладка, по-гъста каша.
- Оставяме сместа да "почине" най-малко 30 минути.
- Обелваме лука и го нарязваме на шайби с дебелина 1 см.
- Поставяме ги в дълбока купа и ги заливаме с прясното мляко.
- Така потопени шайбите ги оставяме за 1 час.
- В дълбок тиган или уок сипваме достатъчно мазнина за пържене. Загряваме я хубаво.
- Отцеждаме лучените кръгчета и ги потапяме в бирената каша.
- Пържим ги от всяка страна за около 3 минути до златист цвят.
- Изпържените лучени кръгчета поставяме върху кухненско руло, за да се отцедят от излишната мазнина.
- Сервираме веднага.
Кекс с какао, лайм и захарна глазура
Черният шоколад и маслото разтапяме заедно на водна...
Кексчета с течен център и два вида шоколад
Натрошаваме шоколада и го разтапяме заедно с маслот...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook