Паниран ориз
Начин на приготвяне
- Овкусяваме ориза с малко сол на вкус.
- С пръсти или формички (за сладки) оформяме малки топчета или фигурки по избор.
- Овалваме ги в галетата и ги пускаме в сгорещеното в тиган масло.
- Изваждаме, изцеждаме от мазнината върху кухненска хартия и сервираме.
Сьомга с масло
Загряваме маслото в тиган.Осоляваме сьомгата и я "пускаме" в маслото.Пържим до златиста коричка.По же...
Коктейл "Havana"
В шейкър слагаме леда и добавяме останалите съставки."Шейкваме" и изсипваме в подходяща чаша.Гарнирам...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook