Ориз с тиква
Продукти
Начин на приготвяне
- Сваряваме тиквата за около 10 минути.
- В дълбок тиган задушаваме лука в маслото на слаб огън. Добавяме ориза и го варим около 25 минути, като непрекъснато сипваме от бульона.
- Около 10 минути преди края прибавяме тиквата и продължаваме да сипваме бульона, докато оризът напълно поеме течността.
- Поръсваме с настъргания кашкавал и намачкваме ястието.
Сладкиш "Крем карамел"
Карамелизираме захарта за карамела.В купа смесваме и разбиваме добре прoдуктите за крема и изсипваме ...
Домашен кекс с какао
Отделяме жълтъците от белтъците и разбиваме - белтъците на сняг, а към жълтъците изсипваме захарта и ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook