Макарони с доматен сос и босилек
Продукти
Начин на приготвяне
- Сваряваме макароните според инструкциите на опаковката и ги отцеждаме.
- Почистваме и нарязваме лука на ситно и го запържваме в олиото.
- Когато лукът се запържи, прибавяме колбаса или месото, което сме избрали.
- След това добавяме в тигана и доматения сос или ситно настърганите домати.
- Накрая добавяме подправките. Разбъркваме внимателно.
- Сервираме макароните в дълбоки чинии и ги заливаме с доматения сос.
- Поръсваме ги с леко нарязани пресни листа босилек и сервираме.
Пица без тесто
Намасляваме с олио дъното на малка тавичка (около 40 см.) и нареждаме обелените чушки, така, че да по...
Сандвич с бекон
Намазваме едната филия с малка част от майонезата.Върху нея поставяме нарязаният домат.След това доба...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook