Close search

Лаврак на фурна

4.1
от общо 142 гласа
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Лаврак на фурна photo-credit Вкусен лаврак на фурна

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и почистваме добре рибата. Посоляваме я и я поръсваме с подправката за риба.
  2. Нарязваме лимона на кръгчета и ги нареждаме около и вътре в рибата.
  3. Поливаме със зехтина и бялото вино, и слагаме цялото стръкче девесил отстрани.
  4. Слагаме в тавичка, върху хартия за печене.
  5. Печем на около 200 градуса, за около 30-40 минути.

Съвет:

За гарнитура можем да приготвим салата от пресен спанак с домати и запечено козе сирене. Консумираме и с бяло вино.

3 Коментара

  1. Small
    Анонимен

    The faculty at KIU is highly qualified and dedicated to helping students succeed. They bring a wealth of knowledge and experience to the classroom, making learning both informative and enjoyable. The small class sizes mean that students get personalized attention, which enhances their learning experience. Study at KIU

  2. Small
    Анонимен

    stunning, awesome, I was thinking about how to cure skin inflammation normally. what's more, discovered your site by google, took in a ton, now i'm somewhat clear. I've bookmark your site and furthermore include rss. keep us refreshed. semenax

  3. Small
    Анонимен

    In our kitchen, every recipe is a story waiting to be told, a symphony of ingredients coming together to create magic on the plate. From the sizzle of onions in a hot pan to the gentle simmer of a rich broth, each sound whispers secrets of deliciousness waiting to be uncovered. koket.c.nu

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност