Филе от риба тон с нудли от елда
Продукти
- 50 гр нудли
- моркови
- тиквички
- цветни чушки
- чесън
- черен пипер
- сол
- 50 мл зехтин екстра върджин
Начин на приготвяне
1. Готвим рибата на умерена температура около 6 мин, по 3 от страна.
2. Овкусяваме със сол и пипер.
3. Сваряваме нудлите според указанията.
4. Сотираме в тиган с малко мазнина много финно нарязаните зеленчуци и добавяме нудлите.
5. Овкусяваме със сол и сервираме топло.
Тартар от риба тон на шеф Ивайло Рангелов
1. Нарязваме рибата на ситни кубчета или я накълцва...
Котлети от лаврак
1. Нарязваме лаврака на котлети.
2. Овалваме го в сместа от семола, трохи, галета и подправки.
3. П...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook