Филе от риба тон с нудли от елда
Продукти
- 50 гр нудли
- моркови
- тиквички
- цветни чушки
- чесън
- черен пипер
- сол
- 50 мл зехтин екстра върджин
Начин на приготвяне
1. Готвим рибата на умерена температура около 6 мин, по 3 от страна.
2. Овкусяваме със сол и пипер.
3. Сваряваме нудлите според указанията.
4. Сотираме в тиган с малко мазнина много финно нарязаните зеленчуци и добавяме нудлите.
5. Овкусяваме със сол и сервираме топло.
Тартар от риба тон на шеф Ивайло Рангелов
1. Нарязваме рибата на ситни кубчета или я накълцва...
Котлети от лаврак
1. Нарязваме лаврака на котлети.
2. Овалваме го в сместа от семола, трохи, галета и подправки.
3. П...
принтирай
приготви
добави в любими
1 Коментар
Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification appeared to be on the web the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks toca absolvire