Close search

Домашна паеля с пиле и морски дарове

5.0
от общо 126 глас
Време: 55 мин.
Ниво: средно
Порции: 1

Домашна паеля с пиле и морски дарове photo-credit Домашна паеля с пиле и морски дарове

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме ориза две към едно в полза на водата. Запичаме пилето. 
  2. Задушаваме зеленчуците. 
  3. Морските дарове също се готвят отделно за съвсем малко. 
  4. Събираме висчки компоненти на паелята в един удобен за запичане съд, добавяме около 150 мл бульон, шафран, сол и пипер на вкус. 
  5. Оставяме да заври на котлона и след това запичаме в нагрята на 200 градуса фурна. 
  6. Готовото ястие декорираме с нарязан магданоз и добавяме малко зехтин или масло за допълнителен аромат.
Още от : предястия

1 Коментар

  1. Small
    toca si esarfa absolvire

    The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read, but I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could fix if you werent too busy looking for attention. toca si esarfa absolvire

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност