Бутер кроасани с масло и кашкавал
Продукти
- 100 г масло - на стайна температура
- 1 пакет бутер тесто - на стайна температура
- 250 г кашкавал , нарязан на кубчета
- 1 яйце
Начин на приготвяне
- Разстиламе бутер тесто върху кухненски плот и го разрязваме на триъгълници.
- В основата на всеки слагаме по много малко късче масло и кубче кашкавал, и завиваме на руло.
- Оформените кроасани нареждаме в тава, застлана с хартия за печене.
- Разбиваме яйцето и намазваме кроасаните.
- Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, до лек златист цвят.
Салата от пъпеш с прошуто и моцарела
Върху всяко парче пъпеш поставяме по парче прошуто,...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook