Бутер кроасани с кашкавал
Продукти
- 1 яйце
- 125 г масло - на стайна температура
- 250 г кашкавал , нарязан на парченца
- 1 пакет бутер тесто - на стайна температура
Начин на приготвяне
- Разстиламе бутер тесто върху кухненски плот и го разрязваме на триъгълници.
- В основата на всеки слагаме по малко парче масло и кашкавал, и завиваме на руло.
- Оформените кроасани нареждаме в тава, застлана с хартия за печене.
- Разбиваме яйцето и намазваме кроасаните.
- Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, до лек златист цвят.
Пай с праскови
Сваряваме нарязаните праскови заедно със захарта и виното. Разтваряме нишестето със студена вода и до...
Бисквитки с орехи
Разбъркваме старателно сухите съставки. Отделно разбиваме маслата, като добавяме и яйцето към тях.В о...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook