Айс шоколад
Продукти
- 200 мл. прясно мляко
- 80 г натурален шоколад
- 2 с.л. какао на прах
- 30 г сметана на спрей
- 2 топки шоколадов сладолед за гарниране
Начин на приготвяне
- Начупваме на парчета и разтапяме на водна баня шоколада.
- Изсипваме го на дъното на висока чаша.
- Смесваме и разбъркваме добре млякото с 1 с.л. от какаото. Добавяме го при шоколада.
- Останалата 1 с.л. какао разбиваме добре (с миксер) със сметаната. Прибавяме и нея в чашата.
- Гарнираме със сладоледа и сервираме.
Печени пилешки бутчета
Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, черния, червения пипер и чесъна в бутчетата. Върху ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook