Произходът има значение
![Произходът има значение](https://assets.kulinaria.bg/attachments/pictures-images/0000/4245/MAIN-proizhodat-ima-znachenie.jpg?1431675044)
![Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583](https://assets.kulinaria.bg/assets/design/photo_credit_sticker-2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583.png)
И тази година, освен изложбената част по време на DiVino.Taste, във фокуса на вниманието отново попада българското вино от най-различни гледни точки.
За България, 2008 беше великолепна реколта, която се нарежда сред първите три за последното десетилетие. Как изглеждат обаче днес вината от тази топла, суха и благодатна година?
Юлия Костадинова от екипа на DiVino ще представи осем вина от тази голяма реколта по време на майсторския клас DiVino ретроспекция: България реколта 2008.
Идентичността на виното е това, което отличава съдържанието на всяка бутилка вино. През последните години произходът започва все повече да се цени и затова една от тематичните дегустации в програмата на DiVino.Taste е посветена на вината от поречието на Струма.
Майсторският клас Винени посоки: Югозападна България ще събере винарите от Вила Мелник, Дамяница, Капатово, Логодаж, Меди валей, Орбелус и Златен рожен, които лично ще представят своите вина. Модератор на лекцията е Ефросия Благоева, която отблизо следи региона в DiVino.
Вижте пълната програма на DiVino.Taste
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook