Close search

Еликсир за вечна младост от Никол Кидман

Еликсир за вечна младост от Никол Кидман Рецепта на витаминозния еликсир, с който актрисата дава много сили на своя организъм Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Никол Кидман не отрича, че за прекрасното ѝ лице “вина” имат пластичните хирурзи. Но въпреки това, тя продължава да спазва железен режим, изготвен от най-добрите диетолози в Холивуд. 

Колегите от lekuva.net, ни предлагат рецептата на витаминозния еликсир, с който актрисата дава много сили на своя организъм.

Необходимите съставки за витаминозната напитка, дават отлични резултати дори и при онези, които са далеч от прожекторите на киното и театъра.

Три килограма целина, четиристотин грама мед, една средна глава чесън и корен хрян, осем лимона и три ябълки. Всички съставки се смесват с помощта на блендер, разбъркват се добре, леко се загряват чак тогава се добавя меда. Пак се разбърква и се оставя да престои на хладно място в продължение на няколко дни. Полученият сок се съхраняват само в хладилник.

*От тази смес се взима по 2 супени лъжици три пъти на ден, двадесет минути преди хранене.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност