Продукти
-
1
ч.л.
черен пипер
-
900
мл.
бульон
пилешки
-
50
гр.
масло
-
1
ч.ч.
сметана
бита
-
450
гр.
сирене чедър
нарязано на парчета
-
340
мл.
бира
от кен
-
1
ч.л.
червен пипер
-
1
ч.л.
паприка
-
1
ч.ч.
брашно
-
2
глави
лук
ситно нарязан
-
30
гр.
целина
ситно нарязана
-
2
моркова
ситно нарязани
Начин на приготвяне
- В малка тенджерка разтапяме маслото на среден огън. Добавяме нарязаните моркови, целина и лука. Оставяме за около 10 минути, като разбъркваме от време на време, докато целината и лука станат прозрачни.
- Добавяме брашното, паприката, черния пипер и червения пипер. Добавяме пилешкия бульон и оставяме докато заври на среден огън. След като заври, бъркаме около минута.
- Намаляваме температурата на котлонa, добавяме сметаната и сиренето. Оставяме докато сиренето се разтопи и бъркаме от време на време. Добавяме бирата.
- Сервираме супата топла, пo желание гарнирана с пуканки.