Продукти
-
черен пипер
на вкус
-
2
глави
лук
-
1
с.л.
зехтин
-
2
ч.л.
къри
-
2
с.л.
доматена паста
-
1
бульон
пилешки
-
700
г
пилешко месо
бяло
-
сол
на вкус
-
1,5
ч.ч.
кисело мляко
Начин на приготвяне
- Обелваме и нарязваме лука на дребно. Оставяме го да се задуши в зехтина. Нарязваме пилешкото месо и го прибавяме към лука.
- Разтваряме кубчето пилешки бульон в гореща вода.
- Изсипваме бульона в тенджерата с месото и лука, добавяме доматите, кърито, киселото мляко, солта и черния пипер.
- Оставяме на слаб огън около 15 минути.
- Сервираме ястието горещо.