Close search

Бифтек по немски

0.0
от общо 125 гласа
Време: 40
Ниво: лесно
Порции: 6
Сервирай с 1 07e3c6ee04665833a8de123bd8b96839c9a8db70a91287fee60c0c9430f9f213 Бира

Бифтек по немски photo-credit Вкусен телешки бифтек

Продукти

Начин на приготвяне

1. Настъргваме на ренде главата лук и я запържваме в сгорещеното масло.

2. Прибавяме смляното телешко месо, средата на филията хляб, натопена в прясно мляко, яйцето, сол и пипер на вкус.

3. Омесваме добре сместта и оформяме 6 плоски бифтека.

4. Запичаме ги на силно сгорещена скара.

5. Сервираме ги поръсени със ситно нарязан магданоз и пюре от картофи.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK