Продукти
-
20
г
радичио
-
30
г
моцарела
, на топчета
-
40
г
чери домати
-
0,5
зелена салата
-
1
червена чушка
-
1
жълта чушка
-
1
зелена чушка
-
40
г
рукола
-
20
г
маслини
-
2
г
босилек
-
зехтин
на вкус
-
оцет
на вкус
-
сол
на вкус
Начин на приготвяне
- Почистваме и нарязваме чушките, чери доматите и радичиото. Поставяме ги в купа или подходяща чиния.
- Почистваме и накъсваме зелената салата и я прибавяме към останалите продукти заедно с почистената рукола.
- Добавяме зехтин, оцет и сол на вкус. Разбъркваме внимателно.
- Добавяме моцарелата и босилека, и сервираме.