Продукти
-
1
зелена салата
средно голяма
-
1
краставица
-
240
г
червено зеле
-
50
г
гъби
от буркан
-
1
морков
-
60
г
рукола
-
2
с.л.
зехтин
-
1
с.л.
оцет
-
сол
на вкус
Начин на приготвяне
- Почистваме, измиваме и накъсваме зелената салатка и червеното зеле. Поставяме ги в голяма купа.
- Почистваме и измиваме руколата, и я прибавяме към зелената салата.
- Измиваме и почистваме моркова и го рендосваме.
- Измиваме и нарязваме краставицата.
- Изцеждаме и нарязваме гъбите. Добавяме ги към купата заедно с останалите зеленчуци.
- Прибавяме зехтина, оцета и сол на вкус.
- Разбъркваме и сервираме.