Продукти
-
2
глави
лук
-
700
г
картофи
-
180
г
кашкавал
-
160
г
бекон
-
1
червена чушка
-
1
зелена чушка
-
50
г
гъби
-
1,5
ч.ч.
мляко
-
сол
-
черен пипер
Начин на приготвяне
- Сваряваме и обелваме картофите. Нарязваме ги на кубчета.
- Нарязваме бекона и го запържваме в тиган без мазнина.
- Почистваме и нарязваме лука и го запържваме в отделената от бекона мазнина заедно с нарязаните на чушки и гъби.
- В голяма купа смесваме всички продукти заедно с млякото и сол и пипер на вкус.
- Изсипваме ги в иенска тавичка, поръсваме с настъргания кашкавал и печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, до златисто.