Заешко задушено с чоризо

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Месото се нарязва на големи парчета, овалва се в брашно и се оставя настрана заедно с останалото брашно. 
  2. Зеленчуците (без картофите) се нарязват и се поръсват с останалото брашно, след което се слагат в дълбока тенджера и се разбъркват. 
  3. Добавя се чесънът, мащерката и универсалната подправката, след което се разбърква отново. Добавя се и сосът Уорчестър. 
  4. Парчетата чоризо и нарязаните картофи се задушават. Добавят се месото и бульонът, след което се разбърква. 
  5. Готви се бавно на средна към ниска температура. Когато месото е готово, лесно ще се къса с вилица. 
  6. Преди сервиране се поръсва с бял пипер.