Продукти
-
190
мл.
шампанско
-
2
чаши
бърбън
-
4
капки
"ангостура" битер
-
0,5
ч.ч.
сироп от нар
-
1
ч.ч.
лимонов сок
пресен
-
5
с.л.
захар
-
3
лимона
кората
-
лед
Начин на приготвяне
- В голяма купа разбъркваме добре корите от лимон и захарта с хаванче, докато корите не пуснат сок и захарта не се навлажни достатъчно и не поеме от мириса/вкуса.
- Изсипваме сместа в лимоновия сок и разбъркваме докато захарта напълно се разтвори. Разбъркваме в сиропа от нар, битера и бърбъна. Добавяме лед, за да охладим получената смес, и разбъркваме докато не се изстуди.
- Изсипваме сместа в купа за пунш с още малко лед и заливаме с шампанско.
- По желание, може да гарнираме с малко цели череши. Сервираме веднага.