Телешко с нудълс и зеленчуци
Продукти
1 с.л.
лайм
1,5 ч.ч.
кориандър , нарязан
2 ч.ч.
соеви кълнове
375 г
нудълс (оризови спагети)
1,5 ч.ч.
бульон , пилешки
4 с.л.
соев сос , тъмен
2 ч.ч.
грах , зелен
1
чушка , червена
400 г
телешки стек , тънко нарязан
1 ч.л.
сусамово олио
Време:
35 мин.
Ниво:
лесно
Начин на приготвяне
Приготвяме спагетите според указанието на опаковката. Оставяме ги настрана.
Загряваме мазнината в дълбок тиган на висока температура. Добавяме телешкото и го запържваме за две минути, като разбъркваме.
Добавяме чушката и готвим още 3 минути. Добавяме зеления грах и готвим още минута-две. Добавяме бульона, готвим още 2-3 минути, разбърквайки.
Прибавяме спагетите и разбъркваме добре ястието. Изключваме котлона.
Поръсваме със сока от лайм и соевия сос.
Сервираме в купички, като отгоре поръсваме с пресен кориандър и соеви кълнове по желание.