Продукти
-
2
г
сол
-
20
г
фенхел
-
20
г
магданоз
-
50
г
кетчуп
-
10
г
мед
-
50
мл.
сос "уорчестър"
-
10
г
пипер
, меланж
-
300
г
телешко бон филе
Начин на приготвяне
- Овкусяваме и втъркваме хубаво пипера във филето.
- В нагорещен тиган запечатваме телешкото бон филе от двете страни за 30 секунди на страна.Поставяме филето в тава и го намазваме със сос уорчестър, меда и кетчупа.
- Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, за 8-10 минути.
- След като е готово, го покриваме с алуминиево фолио и оставяме да почине за 10 минути.
- Гарнираме със зелена салата и картофи, по избор.
- Аранжираме със ситно нарязан магданоз и фенхел. Сервираме.