Телешки стек със сусам |
|
Продукти
|
Време: 16 мин.
|
Начин на приготвяне
1. Приготвяме в купа дресинга,
като разбъркваме 1 с.л. сусамово олио, соевия сос, сладкия чили сос, сока и кората
на двата лайма. 2. Отделно в купа за сервиране смесваме граха, лютата чушка, пресния лук и
кориандъра. Заливаме ги с повечето дресинг и объркваме добре. Поливаме стека с
останалото сусамово олио и поднесете със сол и черен пипер. 3. Загряваме голям тиган на силен огън и когато се нагорещи много добре, слагаме стека и печем 6 минути, след това го нарязваме и го аранжираме върху салатата. Заливаме с останалия дресинг, поръсваме със сусама и поднасяме с парченца лайм. |