Телешки кюфтенца с маслини и розмарин

Продукти

  • черен пипер на вкус
  • 30 г маслини , нарязани на ситно
  • 1 ч.л. галета
  • 1 скилидка чесън , пресован или нарязан на ситно
  • 1 глава лук
  • 0,5 връзка магданоз, нарязан на ситно
  • 250 г телешка кайма
  • олио - за пържене
  • сол на вкус

Време: 50 мин.
Ниво: лесно

Large teleshki kyuftetsa s maslini i rozmarin

Начин на приготвяне

  1. Смесете каймата с настъргания лук, чесъна, галетата, маслините, ригана и магданоза.
  2. Подправете на вкус със сол и черен пипер. 
  3. Оформете малки кюфтенца.
  4. Изпържете ги в горещото олио.