Продукти
-
1
кг.
свинско месо
филе
-
2
картофа
-
100
г
броколи
-
2
моркова
-
2
домата
-
2
чушки
-
50
г
тиквичкa
-
1
глава
лук
-
3
с.л.
олио
-
30
г
масло
-
1
литър
вода
-
сол
на вкус
-
черен пипер
на вкус
Начин на приготвяне
- Почистваме и нарязваме на ситно лука. Запържваме го в олиото.
- Нарязваме на тънко месото и го прибавяме към лука. Пържим до леко златисто.
- Почистваме и нарязваме зеленчуците, и ги добавяме към месото.
- Добавяме маслото, водата, сол и черен пипер на вкус, и оставяме да ври на тих огън, около 5-10 минути.
- Поставяме във фурна, ако е необходимо добавяме малко вода, и печем около 30 минути, на 180-200 градуса.