Продукти
-
0,5
ч.л.
босилек
-
0,5
ч.л.
чубрица
-
0,5
ч.л.
розмарин
-
2
глави
чесън
-
30
мл.
соев сос
-
40
мл.
сос "уорчестър"
-
1
кг.
свинско месо
-
50
мл.
кетчуп
-
сол
на вкус
-
пипер
едросмлян микс, на вкус
Начин на приготвяне
- Изчистваме месото от ципите.
- Мариноваме го с уорчестър соса, соевия сос, втриваме подправките и го намазваме с кетчупа.
- Почистваме и нарязваме чесъна. Добавяме го към месото.
- Оставяме да престой покрито в кутия около 2 часа.
- След това го поставяме в тава и добавяме 1-2 пръста вода за да не загори.
- Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, около час (или до пълното омекване на месото).
- След изпичане го покриваме с фолио за няколко минути, за да се запази сочността на месото.
Съвет:
За гарнитура може да ползваме печени картофки.