Продукти
-
400
г
свинско месо
за готвене
-
3
червени чушки
-
3
ч. л.
къри
на прах
-
8
с. л.
олио
-
1
глава
лук
-
2
скилидки
чесън
-
0,5
буркан
домати
-
2
стръка
магданоз
пресен, за декорация
-
черен пипер
на вкус
-
сол
на вкус
Начин на приготвяне
- Почистваме и нарязваме лука, чушките и чесъна. Запържваме ги леко в мазнина, добавяме кърито и разбъркваме добре.
- Нарязваме месото и го прибавяме към лука, чушките и чесъна. Прибавяме сол и черен пипер на вкус, разбъркваме.
- Добавяме доматите и малко вода - около 2 чаши.
- Задушаваме под капак.
- Ястието сервираме гарнирано с магданоза.