Продукти
-
1
кг
свинско контрафиле
-
черен пипер
-
червен пипер
-
зехтин
-
чили
-
сол
-
1
ч.ч.
бира
Начин на приготвяне
1. Нарязваме контрафилето на пържоли, посоляваме с подправки за месо, като може да добавиме и червен лют пипер.
2. Овалваме пържолите със зехтин или олио заедно с всички подправки и ги оставаме да се мариноват за 15-20 мин. След това ги нареждаме в тава. След като ги наредим, доливаме в тавата светла бира и зехтин.
3. Печем на 200 градуса около 45-50 минути, докато станат златист цвят и започнете да усещате аромата на изпеченото месо и на бирата.
4. След като се изпекат пържолите, може да ги нарежете на ленти в тавата за да попият от соса. Така месото става сочно и меко.