Продукти
-
1
червена чушка
-
1
голяма глава
кромид лук
-
1
зелена
тиквичкa
-
500
г
свински бут
-
1
с.л.
червен пипер
-
черен пипер
-
сол
-
риган
-
олио
-
2
стръка
розмарин
Начин на приготвяне
1. Нарязваме свинския бут на кубчета. Мариноваме го с малко олио, червен пипер, черен пипер, риган и сол.
2. Нарязваме на парченца зеленчуците и започваме да редим шишчетата.
3. Загряваме грил тиган и слагаме шишчетата в тигана, заедно със стръкчетата пресен розмарин.
4. Печем на умерено силен котлон (напр. степен 7 от 9), като обръщаме шишчетата по няколко пъти. След като станат готови, ги слагаме в дълбок съд и покриваме с капак, за да се отпуснат.
5. Сервираме след около 10 минути със салата по желание.