Спаначена салата с авокадо и киноа
|
Продукти
-
1
консерва
риба тон
-
1
авокадо
, почистено и нарязано на големи лентички
-
40
г
чери домати
-
40
г
броколи
-
40
г
репички
-
40
г
краставици
-
20
г
киноа
-
100
г
спанак
-
маслини
-
лайм
-
зехтин
-
сол
|
Време: 30 мин.
Ниво: средно
|
Начин на приготвяне
- Зеленчуците се измиват и почистват.
- Спанака се накъсва а останалите зеленчуци нарязват.
- Киноата се вари до готовност 10-20 минути зависи от продукта.
- Смесваме продуктите и ги оформяме в подходяща чиния, овкусяваме със зехтин, зелен лимон и сол.
- Добавяме рибата тон, маслините и авокадото, и сервираме.
|