Продукти
-
пармезан
-
2
с.л.
зехтин
-
150
гр
бекон
-
магданоз
-
черен пипер
-
сол
-
риган
-
300
гр
чери домати
-
500
гр
спагети
Начин на приготвяне
1. Слагаме голяма тенджера с вода да заври, добавяме малко морска сол. Варим спагетите според указанията.
2. Затопляме зехтина и добавяме счукания чесън. Добавяме нарязания на ситно бекон. Овкусяваме със сол, черен пипер. Оставяме да се готви около 5 мин, докато бекона се запържи до златисто. Добавяме чери доматите и готвим докато омекнат.
3. Прецеждаме спагетите, добавяме ги в тигана и разбъркваме. Сервираме и поръсваме с магданоз и пармезан.