Сочни свински шишчета
Продукти
2 глави
лук
2
чушки
0,5 ч.л.
черен пипер
0,5 ч.л.
мащерка
0,5 ч.л.
розмарин
0,5 ч.л.
чубрица
1 кг.
свинско месо
0,5 ч.ч.
олио
Време:
6 ч. и 40
Ниво:
средно
Начин на приготвяне
Нарязваме месото на кубчета, поръсваме с подправките и половината от олиото, и оставяме да престой около 6 часа.
Почистваме и нарязваме зеленчуците.
Нанизваме месото на шишове, като редува - месо, зеленчуци.
Поръсваме с малко олио и печем във фурна или на скара, като обръщаме.
По желание поръсваме с червен пипер и сервираме с гарнитура от свежа
салата
или
пържени картофки
.