Продукти
-
2
глави
лук
-
2
чушки
-
0,5
ч.л.
черен пипер
-
0,5
ч.л.
мащерка
-
0,5
ч.л.
розмарин
-
0,5
ч.л.
чубрица
-
1
кг.
свинско месо
-
0,5
ч.ч.
олио
Начин на приготвяне
- Нарязваме месото на кубчета, поръсваме с подправките и половината от олиото, и оставяме да престой около 6 часа.
- Почистваме и нарязваме зеленчуците.
- Нанизваме месото на шишове, като редува - месо, зеленчуци.
- Поръсваме с малко олио и печем във фурна или на скара, като обръщаме.
- По желание поръсваме с червен пипер и сервираме с гарнитура от свежа салата или пържени картофки.