Продукти
-
3
скилидки
чесън
-
1
ч.л.
горчица
-
0,3
ч.ч.
чили сос
-
0,2
ч.ч.
ром
-
0,5
ч.ч.
сос "уорчестър"
-
0,5
ч.ч.
соев сос
-
0,5
ч.ч.
кетчуп
-
1
ч.ч.
кафява захар
-
1,5
кг
свински ребра
-
1
щипка
черен пипер
Начин на приготвяне
- Фурната се загрява на 175 ºС. Ребрата се нарязват на порции, увиват се във фолио и се пекат за час и половина, след което фолиото се маха и се оставят във фурната още малко.
- Ребрата се прехвърлят в голям съд.
- В купа се смесват кафявата захар, кетчупът и соевият сос, сосът Уорчестър, ромът, чили сосът, горчицата, чесънът и пиперът. Разбърква се добре.
- Ребрата се покриват с пикантната марината и се оставят на стайна температура за 1 час.
- Грилът се загрява на средна температура. Пече се за около 30 минути.