Продукти
-
280
мл
мляко
-
20
мл
фреш от мандарини
-
3
яйца
-
125
г
масло
разтопено
-
80
г
какао
-
1
бакпулвер
-
150
г
шоколад
на парченца
-
150
г
пудра захар
-
250
г
брашно
- за крема:
-
250
г
пудра захар
пресята
-
10
г
натурално какао
-
200
г
масло
, меко
-
3
с.л.
прясно мляко
Начин на приготвяне
- В купа смесваме сухите продукти.
- Разбиваме яйцата, добавяме маслото и накрая млякото.
- Към сухите продукти добавяме течните и с дървена бъркалка разбъркваме хубаво за да се смесят.
- Сместа изсипваме във формички за мъфини, и печем в предварително загрята на 200 градуса фурна, около 20-25 минути.
- Междувременно приготвяме крема.
- Разбиваме маслото с миксер до побеляване. Добавяме пресятата пудра захар, лъжица по лъжица, като разбъркваме добре след всяка. След това добавяме и прясното мляко, и разбиваме отново. Накрая добавяме какаото и разбиваме много добре.
- Готовия крем пълним в пош и шприцоваме върху мъфините, след като са поизстинали около 10 минути.