Продукти
-
1
с.л.
зехтин
-
оцет
на вкус
-
сол
на вкус
-
0,5
връзка
магданоз
, нарязана на едро
-
40
г
сирене
-
1
глава
червен лук
-
15
г
маслини
-
1
краставица
-
1
домат
-
1
червена маруля
-
1
зелена маруля
Начин на приготвяне
- Почистваме, измиваме и накъсваме зелената и червената марули, и ги посатвяме в купа.
- Изимваме добре и нарязваме домата и краставицата и заедно с маслините ги добавяме в купата.
- Обеляваме, измиваме и нарязваме лука и заедно с нарязанто на кубчета сирене, го добавяме към останалите продукти.
- Добавяме нарязания магданоз, зехтина и сол на вкус, и разбъркваме внимателно.
- Сервираме.