Салата от печени пресни картофи със зелен и червен лук
|
Продукти
-
240
г
картофи
, сварени
-
40
г
масло
-
1
глава
червен лук
-
0,5
връзка
зелен лук
-
4
стръка
зелена салата
-
1
с.л.
зехтин
-
оцет
на вкус
-
сол
на вкус
|
Време: 55 мин.
Ниво: лесно
|
Начин на приготвяне
- Изпичаме картофите в тава заедно с малсото и малко вода.
- Почистваме и нарязваме зеления, червения лук и зелената салата.
- Вече изпечените картофи нарязваме и поставяме в купа.
- Към тях добавяме нарязаните зелен, червен лук и зелената салата.
- Добавяме зехтина, оцет и сол на вкус.
- Разбъркваме и сервираме.
|