Пица със салам, маслини, рукола и чери домати

Продукти

  • чери домати
    за гарниране
  • рукола
    за гарниране
  • 80 г салам
  • 40 г моцарела
  • 150 г кашкавал
  • 60 мл доматено пюре
  • 1 тесто
    за пица, готово
  • 20 г маслини

Начин на приготвяне

  1. Разточваме тестото* върху набрашнен плот с помощта на точилка, с големина по избор.
  2. Поставяме го в намазана със зехтин тава и отгоре слагаме доматеното пюре, настъргания кашкавал, моцарелата, маслините и нарязания салам.
  3. Печем пицата в предварително загрята фурна, за около 10-15 минути. 
  4. Преди да сервираме, поръсваме пицата с рукола и нарязани чери доматчета.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".